Hyppää sisältöön

Aleksi Manninen designer, kitaristi

[ Etusivu | Lukemista | Historia | Yhteys ]

Kuningatar ja Maestro

Vuosi 2014 oli Arja Korisevan uran 25-vuotisjuhla, jonka Riku Niemi Orchestran kanssa tehty kiertue huipensi. Taiteilijajuhlavuoden lisäksi kyseessä on myös minun ja Arjan yhteistyön juhlavuosi – Arja Koriseva Oy on ollut Aleksi Manninen Designin asiakkaana jo 15 vuotta.

Yhteistyön alku sijoittuu 90-luvun loppuun Arjan valmistellessa juhlakonserttia Hartwall Areenalle tuolloin 10 vuotta kestäneen uransa kunniaksi. Tartuin mahdollisuuteen tulla mukaan produktion loppuvaiheissa, ja juhlakonsertissa nähtiinkin suunnittelemani ohjelmalehtinen. Perusta yhteistyölle oli siten luotu, ja vuosien aikana on tehty 5 verkkosivutoteutusta, vuosittaiset kiertuejulisteet, kortit ja lukuisia muita fanituotteita.

Viisitoista vuotta kestäneen asiakkuuden aikana tapahtunut paljon erityisesti digitaalisessa viestinnässä. On ollut valtavan palkitsevaa kehittää Arjan brändiä niin pitkään, ja toisaalta saada tasaisin väliajoin nauttia yhteistyön hedelmistä, viimeksi Riku Niemi Orchestran kanssa tehdyllä Kuningatar ja Maestro -kiertueella. Kiertue-ilmeen lisäksi samassa yhteydessä uudistettiin myös Arjan verkkosivusto ja aloitettiin aktiivinen Facebook-profiilin käyttö.

Tärkeä yhteistyön osa on myös Korisevan assistentti Milla Mattila, jonka kanssa pidän paljon yhteyttä suunnitellen tulevia toimenpiteitä vuositasolla.

Arja Koriseva kertoo:
– Mietimme assistenttini Millan kanssa graafikkoa yhteistyökumppaniksi, ja hän ehdotti Aleksia. Heti alusta asti olen pitänyt hänen tyylistään toteuttaa minun näkyvyyttäni. Hän kunnioittaa asiakkaan toiveita ja on erittäin yhteistyökykyinen. Olen oppinut luottamaan siihen, että hän perehtyy asioihin huolella ja tekee työnsä loistavalla ammattitaidolla ja aikataulussa. Hänen tyylinsä seuraa hyvin aikaa ja kestääkin sitä klassikkoelementteineen.

On ollut suuri ilo ja etuoikeus saada työskennellä Arjan kaltaisen vaativan, mutta ideoille avoimen asiakkaan kanssa, ja olen saanut harvinaislaatuisen mahdollisuuden olla osaltani mukana kehittämässä erään Suomen suosituimman viihdetaiteilijan uraa.