Historia

Maene

8.10.2017

En malttanut jäädä odottamaan kymmenvuotis-merkkipäivää, vaan perustin uuden yhtiön hoitamaan yhä monipuolisemmmiksi muuttuneita verkkoviestintäprojekteja. Yrityksen WWW-sivut ovat vain ensimmäinen askel monivuotisessa yhteistyössä. 1.10.2017 alkaen suunnittelen verkkoviestinnän ratkaisuja Maene Oy:ssä.

Freelanceriksi

7.2.2008

Mainostoimisto-kortin katsomisen jälkeen Aleksi Manninen Design aloittaa toimintansa kunnolla. Jo 8 vuoden ajan olen toiminut yhteistyössä laajan verkostoni kanssa (mm. Attido, Consultor, Digia, Fonecta, inPulse Works, Relator, Samlink, SoulCore ja monet muut).

Mainostoimisto Media M1

4.10.2004

AD:ksi Media M1:lle. Paljon kiinnostavia kampanjahommia kuten Keskolle tehdyt Lasten liikenneturvakampanja ja K-Uran rekrytointikampanja, sekä laajempaa saittidesignia mm. Harvialle, Firstbeat Technologiesille ja Stalalle.

Firma pystyyn

12.1.2004

YT-neuvottelut poistivat minut Yomin palkkalistoilta. Tekemistä oli kuitenkin tarjolla siellä täällä, joten perustin oman firman. Ensimmäinen yrittäjyysjakso jäi kuitenkin alle vuoden mittaiseksi – en ollut vielä koskaan ollut mainostoimistossa töissä, joten teki mieli katsoa Media M1:n tarjoama tilaisuus.

Bloggausta

5.2.2001

Jyväskylän jazz-scene 2000-luvun taitteessa oli ainutlaatuinen: Jazz Barissa soitti monena iltana viikossa Louhivuoria, Ikosia, Kujanpäitä, Elglandeja, Toivasia, Mikkosia ja Huhtaloita. Aloin kirjoitella näistä elämyksistä saitilleni lyhyitä muistiinpanoja, ja Lähettämöstä tuli yksi Suomen ensimmäisistä blogeista. Myöhemmin keikka-arvioitani julkaistiin myös Keskisuomalaisessa ja SuomiJazz.comissa.

Yomi Media

6.8.2000

Aloitin työt graafisena suunnittelijana Yomi Medialla. Titteli vaihtui pian Art Directoriksi ja työskentely oli muutenkin kaikin puolin mukavaa. Töitä sai tehdä hienojen ammattilaisten kanssa vaativissa projekteissa, esim. Tekes, Akateeminen Kirjakauppa, Netposti ja 0100100.com.

Arja

12.10.1999

Yhteistyö Arja Korisevan kanssa alkaa. Jo yli 15 vuotta jatkunut asiakkuus on firman pisin ja varmasti myös yksi monipuolisimmista.

Solutions

7.9.1998

Töihin Online Solutionsille. Monipuolinen työnkuva graafisen suunnittelijan tittelillä. Asiakkaina oli enimmäkseen keskisuomalaisia yrityksiä, mm. Harvia, Karto, Hotelli Alba, Festago ja Fortone Productions.

Alalle

10.11.1996

Network 2000 -tapahtuman sivusto julkaistiin näihin aikoihin. Ensimmäinen. Saitti oli melko staattinen, mutta saatiin silti kehitettyä ilmoittautumisen tueksi viritys, jolla kävijät saattoivat itse naputella tietonsa varausjärjestelmään.

Jazz-hommia

15.3.1995

Jyväskylässä aloitti uusi latin jazz – ja maailmanmusiikkifestivaali, Jyväskylä Summer Jazz. Menin töihin roudariksi, koska aihe oli lähellä sydäntä. Myöhemmin toimenkuva laajeni: olin artistikuskina, bändien kaitsijana, valokuvaajana, graafikkona ja hallituksessa. Jazz-aikoina moni asia sai alkunsa…

H
Saa jakaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Case-kuvauksia

Maene

Perustin uuden firman – 1.10.2017 alkaen olen toiminut Maene Oy:ssä.

Greta.film – katso suomalaista elokuvaa

Greta.film on streaming-palvelu, joka keskittyy suomalaiseen elokuvaan tarjoamalla elokuvien lisäksi kiinnostavia tekijöiden haastatteluja.

Steve ’n’ Seagulls WWW 2016

Oma kotipesä verkossa on kaikissa tapauksissa hyvä olla.

Piikkikasvi & Sahara: ohjelmatoimiston palveleva sivustodesign

Ohjelmatoimisto Piikkikasvin rosteri on muikea sekoitus suomi-rockin legendoja ja uusia viihdyttäviä bilebändejä.

Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

Ralatek Oy avasi yksityisasiakkailleen verkkokaupan, josta lämpökuvaus tai tiiviysmittaus on helppo tilata itselle sopivana ajankohtana.

Johanna Nuutisen maailma

– Kahden vahvan näkemyksen saattelemana ja toistemme ehdotuksia kuuntelemalla saimme aikaan monipuolisen toteutuksen, jollaista en alun perin olisi osannut ajatella rakentavani (Johanna Nuutinen)

Edge of Wind

Joskus harvoin projektin ei tarvitse olla minuuttiaikataulutettu. Tämä on kertomus asioiden tekemisestä omaan tahtiinsa ja vain ja ainoastaan silloin, kun tuntui, että on asiaan jotain annettavaa. Niin syntyi ambient-levyni Edge of Wind.

Monika-Naiset liitto ry:n uusi WWW-sivusto

Informatiivinen ja raikas järjestö-sivustouudistus.

Ota yhteyttä

  • 050 567 6035
  • am@aleksimanninen.com
© 2017 Aleksi Manninen Design