Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

·

Laadukkaita rakennus- ja saneerausprojektien laadunvalvontapalveluita tarjoava Ralatek Oy avasi yksityisasiakkailleen verkkokaupan, josta vaikkapa lämpökuvaus tai tiiviysmittaus on helppo tilata itselle sopivana ajankohtana.

Hyvä yhteistyö Ralatekin kanssa alkoi vuonna 2012, jolloin tiimini kanssa uudistimme yrityksen identiteetin. Projektissa  Uudella freesillä nimellä ja ilmeellä aikoinaan käynnistetty markkinointiviestintä kulminoitui huhtikuussa 2016 palveluiden paketointiin.

Edistyneet mittauspalvelut liittyvät yleensä silmin näkemättömiin asioihin, ja suuri osa työtä oli miettiä, kuinka nämä lopulta visualisoitaisiin ostettaviksi palvelutuotteiksi.

Perehdyin mittausasiantuntijan arkeen ja pohdin, millaisia mielikuvia palveluihin ylipäätään liittyy. Niin alan toimijoiden kuin täysin ummikoiden kommentteja oli kiinnostavaa kuunnella, ja näiden perusteella  Onneksi kuvitukselle oli jo aiemmassa tuotteistamisprojektissa löytynyt hyvä lähtökohta, ja ikonisetin laajennus kasvoi siihen luontevaksi jatkeeksi.

Ralatek-palveluikonit

Verkkosivustolla on alustana WordPress,  ja verkkokaupaksi valittiin luotettavaksi havaittu WooCommerce. Ralatekin olemassaolevat palvelutuotteet muodostivat katalogin perustan, jota vielä täydennettiin parilla lisäpalvelulla ja muutamalla asiakkaan puolesta valmiiksi mietityllä palvelupaketilla, esimerkiksi kaikki modernissa rakentamisessa tarvittavat mittaukset sisältävä tiiviysmittaus.

Ralatekin toimitusjohtaja Jari Sohlberg kertoo:

– Aleksi on enemmän kuin graafinen suunnittelija. Pelkän toimeksiannon odottamisen sijaan saimme aktiivista ja arvokasta palvelua ja sparrausta koko markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen.

R
Saa jakaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Case-kuvauksia

Maene

Perustin uuden firman – 1.10.2017 alkaen olen toiminut Maene Oy:ssä.

Greta.film – katso suomalaista elokuvaa

Greta.film on streaming-palvelu, joka keskittyy suomalaiseen elokuvaan tarjoamalla elokuvien lisäksi kiinnostavia tekijöiden haastatteluja.

Steve ’n’ Seagulls WWW 2016

Oma kotipesä verkossa on kaikissa tapauksissa hyvä olla.

Piikkikasvi & Sahara: ohjelmatoimiston palveleva sivustodesign

Ohjelmatoimisto Piikkikasvin rosteri on muikea sekoitus suomi-rockin legendoja ja uusia viihdyttäviä bilebändejä.

Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

Ralatek Oy avasi yksityisasiakkailleen verkkokaupan, josta lämpökuvaus tai tiiviysmittaus on helppo tilata itselle sopivana ajankohtana.

Johanna Nuutisen maailma

– Kahden vahvan näkemyksen saattelemana ja toistemme ehdotuksia kuuntelemalla saimme aikaan monipuolisen toteutuksen, jollaista en alun perin olisi osannut ajatella rakentavani (Johanna Nuutinen)

Edge of Wind

Joskus harvoin projektin ei tarvitse olla minuuttiaikataulutettu. Tämä on kertomus asioiden tekemisestä omaan tahtiinsa ja vain ja ainoastaan silloin, kun tuntui, että on asiaan jotain annettavaa. Niin syntyi ambient-levyni Edge of Wind.

Monika-Naiset liitto ry:n uusi WWW-sivusto

Informatiivinen ja raikas järjestö-sivustouudistus.

Ota yhteyttä

  • 050 567 6035
  • am@aleksimanninen.com
© 2017 Aleksi Manninen Design