Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

Laadukkaita rakennus- ja saneerausprojektien laadunvalvontapalveluita tarjoava Ralatek Oy avasi yksityisasiakkailleen verkkokaupan, josta vaikkapa lämpökuvaus tai tiiviysmittaus on helppo tilata itselle sopivana ajankohtana.

Hyvä yhteistyö Ralatekin kanssa alkoi vuonna 2012, jolloin tiimini kanssa uudistimme yrityksen identiteetin. Projektissa  Uudella freesillä nimellä ja ilmeellä aikoinaan käynnistetty markkinointiviestintä kulminoitui huhtikuussa 2016 palveluiden paketointiin.

Edistyneet mittauspalvelut liittyvät yleensä silmin näkemättömiin asioihin, ja suuri osa työtä oli miettiä, kuinka nämä lopulta visualisoitaisiin ostettaviksi palvelutuotteiksi.

Perehdyin mittausasiantuntijan arkeen ja pohdin, millaisia mielikuvia palveluihin ylipäätään liittyy. Niin alan toimijoiden kuin täysin ummikoiden kommentteja oli kiinnostavaa kuunnella, ja näiden perusteella  Onneksi kuvitukselle oli jo aiemmassa tuotteistamisprojektissa löytynyt hyvä lähtökohta, ja ikonisetin laajennus kasvoi siihen luontevaksi jatkeeksi.

Ralatek-palveluikonit

Verkkosivustolla on alustana WordPress,  ja verkkokaupaksi valittiin luotettavaksi havaittu WooCommerce. Ralatekin olemassaolevat palvelutuotteet muodostivat katalogin perustan, jota vielä täydennettiin parilla lisäpalvelulla ja muutamalla asiakkaan puolesta valmiiksi mietityllä palvelupaketilla, esimerkiksi kaikki modernissa rakentamisessa tarvittavat mittaukset sisältävä tiiviysmittaus.

Ralatekin toimitusjohtaja Jari Sohlberg kertoo:

– Aleksi on enemmän kuin graafinen suunnittelija. Pelkän toimeksiannon odottamisen sijaan saimme aktiivista ja arvokasta palvelua ja sparrausta koko markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen.

R
Saa jakaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Case-kuvauksia

Greta.film – katso suomalaista elokuvaa

Steve ’n’ Seagulls WWW 2016

Piikkikasvi & Sahara: ohjelmatoimiston palveleva sivustodesign

Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

Johanna Nuutisen maailma

Edge of Wind

Monika-Naiset liitto ry:n uusi WWW-sivusto

Ota yhteyttä

  • 050 567 6035
  • am@aleksimanninen.com
© 2017 Aleksi Manninen Design