Johanna Nuutisen maailma

· ·

Tanssitaiteilija-koreografi Johanna Nuutinen on ollut asiakkaani jo vuosien ajan, ja syksyllä 2015 WWW-sivuston uudistus tuli ajankohtaiseksi. Edellinen sivusto oli korostetun minimalistinen, ja uutta toteutusta suunnitellessani mietin, että WWW-sivusto voisi antaa paremmankin kuvan siitä voimallisesta ja omaperäisestä tunnelmasta ja maailmasta, jonka teokset luovat. Ehdotukseni perustuikin ajatukseen, että sivustolla vierailija ikään kuin otetaan heti sisälle uusimpaan teokseen.

– Tärkeimpänä tässä oli Aleksin oma aistimus siitä, millä tavoin visuaalisella ja fyysisellä alalla työskentelevän taiteilijan olisi hyvä saada maailmansa esille sähköisesti. Tiesin itse, minkä kaiken informaation tarvitsen sivustolle, ja hän pystyi tukemaan niitä tarpeita omalla vahvalla näkemyksellään. Kun sivuston tyylin rajat hahmottuivat, loppu olikin puhdasta käsityötä, tuunausta ja viilausta – lukemattomien sähköpostien, tekstareiden ja puheluiden avittamana!

Sivusto on tärkeä osa kansainvälisesti toimivan tanssitaiteilijan uran rakentamista. Nuutisen teoksia on esitetty ympäri maailmaa Miamista ja New Yorkista Amsterdamin ja Venetsian kautta Hong Kongiin.

– Kahden vahvan näkemyksen saattelemana ja toistemme ehdotuksia kuuntelemalla saimme aikaan monipuolisen toteutuksen, jollaista en alun perin olisi osannut ajatella rakentavani. Kiirehän tällä oli, joten ratkaisimme, mikä kaikki tieto on akuuttia ja minkä osioiden julkaisun voimme jättää paria päivää myöhemmäksi, Nuutinen kertoo.

Parhaillaan Johanna valmistelee teosta ME, joka tulee kiertämään Etelä-Suomen nykytaiteen museoissa keväällä 2016 sekä taiteen ja tieteen törmäyttävää Social eMotions -projektia Jarkko Lehmuksen kanssa syksylle 2016.

Johanna Nuutinen WWW

J
Saa jakaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Case-kuvauksia

Maene

Perustin uuden firman – 1.10.2017 alkaen olen toiminut Maene Oy:ssä.

Greta.film – katso suomalaista elokuvaa

Greta.film on streaming-palvelu, joka keskittyy suomalaiseen elokuvaan tarjoamalla elokuvien lisäksi kiinnostavia tekijöiden haastatteluja.

Steve ’n’ Seagulls WWW 2016

Oma kotipesä verkossa on kaikissa tapauksissa hyvä olla.

Piikkikasvi & Sahara: ohjelmatoimiston palveleva sivustodesign

Ohjelmatoimisto Piikkikasvin rosteri on muikea sekoitus suomi-rockin legendoja ja uusia viihdyttäviä bilebändejä.

Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

Ralatek Oy avasi yksityisasiakkailleen verkkokaupan, josta lämpökuvaus tai tiiviysmittaus on helppo tilata itselle sopivana ajankohtana.

Johanna Nuutisen maailma

– Kahden vahvan näkemyksen saattelemana ja toistemme ehdotuksia kuuntelemalla saimme aikaan monipuolisen toteutuksen, jollaista en alun perin olisi osannut ajatella rakentavani (Johanna Nuutinen)

Edge of Wind

Joskus harvoin projektin ei tarvitse olla minuuttiaikataulutettu. Tämä on kertomus asioiden tekemisestä omaan tahtiinsa ja vain ja ainoastaan silloin, kun tuntui, että on asiaan jotain annettavaa. Niin syntyi ambient-levyni Edge of Wind.

Monika-Naiset liitto ry:n uusi WWW-sivusto

Informatiivinen ja raikas järjestö-sivustouudistus.

Ota yhteyttä

  • 050 567 6035
  • am@aleksimanninen.com
© 2017 Aleksi Manninen Design