Piikkikasvi & Sahara: ohjelmatoimiston palveleva sivustodesign

· ·

Ohjelmatoimisto Piikkikasvin rosteri on muikea sekoitus suomi-rockin legendoja ja viihdyttäviä bilebändejä. Oli erittäin kiinnostavaa alkaa suunnitella verkkopalvelua, jossa muutama kymmenen kaikkia tyylisuuntia edustavaa omaperäistä bändiä näyttäisi hyvältä.

Ohjelmatoimiston sivuston uudelleensuunnitteluprosessissa oli apua, kun muistelin omia nuoruuden työkokemuksia hektisessä festivaaliympäristössä, ja asettauttauduin pitkästä aikaa tapahtuma-ammattilaisen asemaan. Kuinka paljon voin helpottaa elämää siinä ympäristössä? Montako minuuttia Piikkikasvin työntekijöiltä saa mennä uuden artisti- tai bändisivun luomiseen? Kuinka paljon jollain tapahtumanjärjestäjällä tai mainonnansuunnittelijalla on kärsivällisyyttä etsiä bändin tietoja tai promomatskua silloin, kun tilanne on ns. päällä?

Mihinkään kysymykseen vastaus ei ole kovinkaan montaa minuuttia, joten lähdin alusta lähtien hakemaan suoraviivaista lähestymistapaa ja konstailematonta designia. Omana haasteena oli lisäksi erottautua nyky-webtrendien mukaisesta geneerisestä laatikkotaitosta.

Lisätietoa Piikkikasvin WordPress-ratkaisusta osoitteessa WWW-suunnittelutoimisto Maenen sivuilla

P
Saa jakaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Case-kuvauksia

Maene

Perustin uuden firman – 1.10.2017 alkaen olen toiminut Maene Oy:ssä.

Greta.film – katso suomalaista elokuvaa

Greta.film on streaming-palvelu, joka keskittyy suomalaiseen elokuvaan tarjoamalla elokuvien lisäksi kiinnostavia tekijöiden haastatteluja.

Steve ’n’ Seagulls WWW 2016

Oma kotipesä verkossa on kaikissa tapauksissa hyvä olla.

Piikkikasvi & Sahara: ohjelmatoimiston palveleva sivustodesign

Ohjelmatoimisto Piikkikasvin rosteri on muikea sekoitus suomi-rockin legendoja ja uusia viihdyttäviä bilebändejä.

Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

Ralatek Oy avasi yksityisasiakkailleen verkkokaupan, josta lämpökuvaus tai tiiviysmittaus on helppo tilata itselle sopivana ajankohtana.

Johanna Nuutisen maailma

– Kahden vahvan näkemyksen saattelemana ja toistemme ehdotuksia kuuntelemalla saimme aikaan monipuolisen toteutuksen, jollaista en alun perin olisi osannut ajatella rakentavani (Johanna Nuutinen)

Edge of Wind

Joskus harvoin projektin ei tarvitse olla minuuttiaikataulutettu. Tämä on kertomus asioiden tekemisestä omaan tahtiinsa ja vain ja ainoastaan silloin, kun tuntui, että on asiaan jotain annettavaa. Niin syntyi ambient-levyni Edge of Wind.

Monika-Naiset liitto ry:n uusi WWW-sivusto

Informatiivinen ja raikas järjestö-sivustouudistus.

Ota yhteyttä

  • 050 567 6035
  • am@aleksimanninen.com
© 2017 Aleksi Manninen Design