Steve ’n’ Seagulls WWW 2016

·

WWW-sivuston ei aina tarvitse olla mikään massiivinen räätälöity tietojärjestelmä, jos sopivan toiminnallisuuden saa yhdisteltyä valmiista palikoista.

Steve ’n’ Seagulls on innokkaasti uutta etsivä ryhmä paitsi musiikissaan, myös erilaisten verkkopalveluiden käyttäjänä. Bändin hauskat YouTube-videot tunnetusti singauttivat uran todelliseen kiitoon, mutta myös bänditoiminnan muille alueille löytyy hyviä valmiita palveluita jolloin säästyy aikaa ja vaivaa aloituksessa, ja toisaalta monesti saadaan sisällöille arvokasta viraalista leviämistä.

Oma kotipesä verkossa on kaikissa tapauksissa hyvä olla. On tärkeää, että joku nurkka verkossa on omassa hallinnassa ja riippumaton ulkomaalaisten ilmaispalveluiden liikkeistä. Steve ’n’ Seagullsin sivusto avattiin vuonna 2011 ja nyt julkaistiin kolmas versio.

Kun sivustoa alettiin suunnitella, mielessäni kaikui toteamus, että lokkien keikalla on niin hauskaa, että silmissä sumenee. Melkomoisesta korniudestaan huolimatta lause on myös totta – pitäytyen samassa fiiliksessä ajattelin, että toteuttakaamme sama elämys myös verkkosivua selatessa. Toisaalta halusin myös valokuvat mahdollisimman suureen roollin. Nämä haaveet yhdistettyäni kiteytyi sivustodesignin perusajatus, jossa kuvat ovat isolla ja scrollatessa sumenee. Ulkoasun viimeistely tältä pohjalta oli luontevaa ja painottui hyvään typografiaan ja mukautuvuuteen eri laitteisiin.

Sivuston osat toimivat ulkopuolisten palveluiden upotuksilla:

Ylläpito on kevyttä, upotukset yhtenäisen tyylisiä ja bändin massiivinen kävijäliikenne hajautuu mukavasti muihin palveluihin. Yli 70 miljoonaa videonkatsomiskertaa omalta palvelimelta olisi jo melkoinen kuluerä.

Bändin hulvattoman livekunnon voi käydä tsekkaamassa esim. uuden Brothers in Farms -levyn julkkarikeikalla Tavastialla 17.9.

Sitä odotellessa… Katsasta verkkosivut!
stevenseagulls.com

S
Saa jakaa:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Case-kuvauksia

Greta.film – katso suomalaista elokuvaa

Greta.film on streaming-palvelu, joka keskittyy suomalaiseen elokuvaan tarjoamalla elokuvien lisäksi kiinnostavia tekijöiden haastatteluja.

Steve ’n’ Seagulls WWW 2016

Oma kotipesä verkossa on kaikissa tapauksissa hyvä olla.

Piikkikasvi & Sahara: ohjelmatoimiston palveleva sivustodesign

Ohjelmatoimisto Piikkikasvin rosteri on muikea sekoitus suomi-rockin legendoja ja uusia viihdyttäviä bilebändejä.

Ralatekille rakentamisen laadunvalvonnan verkkokauppa

Ralatek Oy avasi yksityisasiakkailleen verkkokaupan, josta lämpökuvaus tai tiiviysmittaus on helppo tilata itselle sopivana ajankohtana.

Johanna Nuutisen maailma

– Kahden vahvan näkemyksen saattelemana ja toistemme ehdotuksia kuuntelemalla saimme aikaan monipuolisen toteutuksen, jollaista en alun perin olisi osannut ajatella rakentavani (Johanna Nuutinen)

Edge of Wind

Joskus harvoin projektin ei tarvitse olla minuuttiaikataulutettu. Tämä on kertomus asioiden tekemisestä omaan tahtiinsa ja vain ja ainoastaan silloin, kun tuntui, että on asiaan jotain annettavaa. Niin syntyi ambient-levyni Edge of Wind.

Monika-Naiset liitto ry:n uusi WWW-sivusto

Informatiivinen ja raikas järjestö-sivustouudistus.

Ota yhteyttä

  • 050 567 6035
  • am@aleksimanninen.com
© 2017 Aleksi Manninen Design